skip to primary navigationskip to content

First year Project: The Percussion Wall at The Junction 2014/15

The Percussion Wall was built with 1st year architecture students in Cambridge for the Cambridge Junction arts venue.  The group recycled 1000 water cooler bottles and learnt to tie a wealth of rigging knots in order to make the 5 metre by 60 metre performance wall.  The students arranged an opening event that included a drumming workshop by a professional drummer.  The structure was in-situ for one month enlivening and en-loudening a slightly tame public space and providing a new temporary façade to The Junction venue.

This project was sponsored by The Department of Architecture, Karakusevic Carson Architects and CAA.

First Year Projects: The Junction 1

First Year Projects: The Junction 2

First Year Projects: The Junction 3

First Year Projects: The Junction 4

First Year Projects: The Junction 5